Anställ catering och slipp stressen

Alla har varit med om stressen som kan uppstå vid födelsedagar och andra event som är värda att fira. Det är inte alltid eventet inträffar under en bra tid, då man kanske har mycket på jobbet eller helt enkelt inte hinner fixa allt. Inte nog med att det behövs städas och röjas undan utan gästerna behöver även mat. Då är det perfekt med att anställa catering i Uppsala som hjälper till samt levererar mat.

Finns något för alla smaker
Här kan du välja bland en mängd olika matalternativ. Det finns något för alla smaker i form av kyckling, räkor, kött och vegetariskt. Smörgåstårta är ett klassiskt val att ha till större event så som bröllop, student och vid kalas. Det är både gott och mättande, samt att man kan välja vad smörgåstårtan ska innehålla. Därav kan man anpassa maten efter gästerna och sig själv. Här får du möjlighet att välja om du vill ha smörgåsar, smörgåstårtor eller sallader.

Lokal och personal går att fixa
All mat tillagas av cateringföretaget och det är endast de bästa och finaste råvarorna som används. Råvarorna är även närproducerade och det görs säsongsbaserade bufféer. Det erbjuds även kaffe och fikabröd för de som önskar. Om lokal skulle krisa så har cateringföretaget en mysig festlokal som kan användas till både mottagningar för bröllop och fester. Personal kan även ordnas om det skulle behövas. Detta gör att ni som kunder kan slappna av och njuta av både veckan innan samt under eventet.