PGW

PGW är sajten för alla som tycker om att göra saker och ting på egen hand. Här finns vad som behövs för att göra eget snus, eget vin, det finns diverse tillbehör till rulltobak och mycket, mycket mer. Det är en riktig skattgruva för alla hemmafixare! De säljer även sällskapsspel, skämtartiklar, förkläden med mera om man vill ha det.

Snus och rulltobak
Snussatser säljs liksom essenser och kryddor till snussatserna. Allting man behöver till sin rulltobak kan man också finna här, så för alla som inte gillar att köpa färdiga tobaksvaror i affärerna så är detta platsen för er!

Hembryggning
För alla er som gillar att brygga hemma finns hos PGW allt det ni kan tänkas behöva för att få till det precis som ni vill. De saluför många olika saker, så det är bara att välja och shoppa loss!

Gräddsifoner
För alla som gillar grädde ska man gå till PGW för att köps sig en bra gräddsifon! De säljer såklart även patroner till gräddsifoner, så man kan köpa med sig några extra när man köper sin första gräddsifon direkt så har man det gjort. Gräddsifoner är fantastiska små uppfinningar som gör att allting du använder grädde till i fortsättningen kommer att se väldigt proffsigt ut.