Svenskarna förbrukar 3,5 dosor med snus per vecka

Sverige är känt som det land där snus är en vardag för många och rättare sagt drygt en miljon svenskar snusar i dagens läge. Konsumtionen ligger på ungefär 3,5 dosor per vecka för en individ som snusar medelmåttigt. Detta gör att utgifterna kan bli ganska stora för snusaren, då priserna är relativt höga när man köper snuset i en fysisk butik.

Lösningen är att göra eget snus
Det kan låta jobbigt och alltför komplicerat, men det är raka motsatsen att göra eget snus för det har aldrig varit enklare. Det blir alltmer vanligt att tillverka sitt egna snus då man kommer billigare undan och även får fler valmöjligheter. Du kan helt enkelt designa ditt snus efter vad du tycker om.

Hur går det till att göra sitt eget snus?
Självklart följer anvisningar med de paket som du köper och dessa ska du följa noggrant för att allting ska bli rätt. När du köper snussatser ligger varje sats på ungefär ett kilo, vilket ger dig cirka femtio dosor snus. Priser för snussatser ligger på omkring ett par hundra kronor och redan nu inser du hur mycket du kommer att spara genom att tillverka ditt egna snus.